TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 01. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Tartelettka

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 78
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Přátelé

Tartelettka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

POMOC!

13. 02. 2013

Jsem hrozná hrozná hrozná! Tak krásně se držím, chodím fakt 6x tádně makat do fitka, přidala jsem i běh, zatím tedy 30 min střídání po minutě běh-chůze. Takže denně 90 minut makám. Jím poctivě, semaforky krásně zelené. Nemyslím na nic kromě cvičení a počítání jídla, mám pocit že se můj mozek nesoustředí na nic než co budu jíst zítra aby to vyšlo do zelena. 
 A dneska jsem šla nakoupit jen sýry a zeleninu, a přitom jsem vzala 4 mini koblížky a dva karamelové skořicové šneky a ještě v obchodě hned za pokladnou jsem to všechno snědla! Pak jsem celou cestu domů brečela jaká jsem koza blbá. 
To přece není normální tohle! Nikdy jsem to nedělala, že bych měla záchvaty žravosti. Cpala jsem se sladkostma, ale vždycky tak nějak mimochodem, průběžne při učení nebo při práci, uzobávala jsem pořád něco, nebo s kamarádkama dortíček a vínečko, sem tam v hospodě nakládanej hermoš a k tomu pivo, takovéhle prasárničky jo, ale ne tohle! Nikdy jsem asi nesnědla tolik sladkostí najednou jako dneska. 
Stává se vám to někomu? Jak s tím bojovat? To přece nejde..je mi zas do breku, hrozný! 
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 03. 2013 12:46
Já myslím,že když to není často,tak se dá říct ,že tělíčko to žádá a potřebuje a pro jedno zakopnutí se nic neděje a jede se dál .I když jednou jsem to taky porušila měla zapsaný body a už jsem se chystala do hajan a přišel manžel z odpolední ,tak jsem si s ním dala kafe a hrom do toho došlo i na fidorku.
16. 02. 2013 21:03
Ahojda, mně to přijde, že zafungoval stres. Moc jsi tlačila na pilu a snažila ses být dokonalá. Jenže... nikdo není dokonalý. Myslím, že by ses neměla tak přepínat a občas odpočívat "i od diety" :,) Když si dáš jednou za den kostičku čokolády, tak se svět nezboří a Ty budeš mít dobrý pocit, že se o nic neokrádáš. :,) Ode mě máš Palec nahoru!! :,)) Jsi úžasná!
15. 02. 2013 17:30
Ahojky, vůbec to neřeš a jeď dál. Držím palečky. Já vím, ty vyčítky jsou děsný. Já si vzpomínám, jak jedna moje kamarádka držela dietu. Dělala dětem rohlík s medem a olízla od medu lžíci. Pak si vzpoměla na dietu a šla si vyplachovat pusu a strašně si to vyčítala. Hlavně si neříkat, že když jsem to porušila, tak to už můžu sníst dneska všechno a zítra začnu znova. :-)
14. 02. 2013 14:41
připomnělo mi to, jak jsme jednou dělali přechod přes hory a jedli jsme jen to, co jsme si nesli. všecko na zádech, snad dvacet kilo, a ujitých 30 km denně v terénu. no týden jsem halucinovala o Studentské pečeti. pak jsme dojeli domů, koupila jsem ji a zakousla se ještě ve dveřích obchodu :-D. ale tak to je, toho bych se fakt nebála.
14. 02. 2013 13:56
Bohužel, jednou za čas mám také bezmeznou chuť na čokoládu a jiné sladkosti, kterým nelze odolat. :-((
14. 02. 2013 11:54
Minulý týden na semináři o výživě nám nutriční terapeutka připomněla, že asi hodinu před cvičením je vhodné doplnit sacharidy malou svačinou a po intenzivním cvičení také, aby tělo čerpalo energii nejprve z cukrů a ne ze svalových zásob. Taky je důležitá regenerace svalů po intenzivním cvičení. Co kdybys chodila do fitka jen ob den a denně si šla zaběhat nebo chodit. Myslím, že máš malý příjem, proto ta chuť na sladké, ale nic tragického se sněděním sladkého nestalo. Škoda, že sis ho nevychutnala a nešla ho potom vyběhat.
14. 02. 2013 11:23
Netrap se tím... tohle se stává. Pokud by sis měla vyčítat každou snězenou koblihu, tak se nikam nedostaneš. Zvlášť pokud uvažuješ že změníš životní styl na tvalo (což my hubnoucí většinou potřebujeme) - myslíš, že vydržíš do konce života nesníst jediného šneka?
14. 02. 2013 10:57
tělo si řeklo co mu chybí pokud takhle makáš a nebyla to zvykem tak prostě potřebovala nabrat sachry no zrovna ne nejzdravější ale což stalo se a jedeme dál jsme jen lidi.
14. 02. 2013 10:41
Nebul, tohle máme občas asi každá, já teda pravidelně před MS, až se pak divím, co všechno jsem dokázala sežrat. Hlavně si to nevyčítej, utři slzy, usměj se a zase bude líp! Prostě pokračuj dál. Při tvém výdeji ti asi fakt chyběly sacharidy, tak si o ně tělo řeklo, no a co? Zbořil se svět? Ne, tak vidíš! Teď jsem dočetla níž, žes i přestala kouřit, tak to chválím a mám stejnou zkušenost, já tenkrát přibrala 8 kg! Ale neboj, ty s tímhle výdejem fakt nepřibereš :D
14. 02. 2013 10:39
No, už mě to trklo, ono asi není normální že mě každý den všechno bolí tak, že jen těžko vstávám z postele:/ Včera po těch sladkých orgiích jsem ani cvičit nešla, a dneska se mi tak netřesou ruce. Jsem chtěla asi moc a hlavně hned.
14. 02. 2013 09:59
Stává - to víš, že se to stává. Není to však nic hrozného. Jen nepropadnout výčitkám a nevyfláknout se na všechno. Každý prostě jednou ujede. Je třeba si jen dát hlavu do pořádku a hubnutím se tolik nezabývat. Možná máš nastavený moc malý příjem a asi ti něco chybí. Při větším fyzickém výdeji - musíš i tělíčku dopřát víc papáníčka. Uber plyn - netlač na pilu. Pozvolné a malé změny tě přivedou k trvalé změně životního stylu a zbaví tě problémů s váhou. Všichni se to tady učíme.
14. 02. 2013 09:54
Jednou dobou jsem měla úplně to samé a podle mě to je tím, že ti ty sacharidy opravdu chybí, máš velký výdej energie a tělo si žádá víc než co mu dáváš
14. 02. 2013 08:43
Podle mě ti chyběly sacharidy...Já když se škrtím se sacharidama tak pak dostanu přesně tuhle chuť...Zatím jsem vždy statečně odolala, ale čekám, kdy neodolám:) Jak řikaj holky, tu a tam si dej nějakou malou sladkost...já takhle občas sním kus hořké čokolády a už tyhle žravé chutě moc nemívám..
14. 02. 2013 08:26
Při takovém výdeji si asi tělo řeklo...já takhle nedávno sežrala půl klobásy, prostě jsem si nemohla pomoct...No a přestala si kouřit...to máš můj veliký obdiv, to já zatím nedokážu, vím, že bych tu chuť na cigaretu "zažírala". Netrap se tím a příště si kup 2 koblížky, normálně si je naplánuj a sněz je s chutí, i kdyby Ti měly ten den sacharidy a tuky svítit žlutě :-)
14. 02. 2013 07:18
možná by chtělo trochu zvolnit.. dostat do hlavy i něco jiného než jenom počítání a cvičení:-(.. možná občas fitko vyměnit za procházku venku? A sladit příjem a výdej, aby tě nepřepadaly tyhhle záchvaty, dávej si třeba po cvičení sladkou proteinovou tyčinku (z DM nebo nutrendu), chutě tím ošidíš a je to lepší než koblížky:-)
14. 02. 2013 01:49
navíc jsem k tomu přestala kouřit - jakože když už změna, tak úplná. Tak možná že to je i tím. Nevím, hlavně ať už se mi nic takového nestává.
14. 02. 2013 01:41
taky občas ujdu na sladkém,ale jedu dál,jsme jen lidi
14. 02. 2013 01:30
Asi máte pravdu, nějak jsem to přepískla s tou tvrdostí. Strašně jsem se na to upnula a je pravda, že některé dny mám pocit že ještě ve fitku omdlím. A taky jsem si nastavila moc malou aktivitu, už to mám přenastavené.
Já byla tak strašně překvapená..ten pocit, ještě nikdy jsem nic takového nezažila, mně se chtělo brečet už v tu chvíli kdy jsem to do sebe cpala. Pak jsem se dost vylekala, jestli nejsem na blázinec.
Asi zkusím nějaké průběžné odměny, třeba se mi to už nestane. Tady je to strašně těžké, všude kde se pohnu číhají automaty na sladkosti, většina lidí tady svačí chipsy, polední menu = burger s hranolkami a salatem (coleslaw) + snickers + dietni cola. Nekdy mam pocit ze vsichni kolem me jenom ji. Mozna zacinam proste blbnout a mela bych trochu ubrat. Dekuju!
13. 02. 2013 23:50
Raděj se častěji odměň. Já už nemám tak pevnou vůli jako minulý rok nebo spíš už nechci kolem všeho procházet se slinou u pusy, takže si klidně v neděli dám jeden vdoleček, k svačince si zobnu bebe dobré ráno, prostě si raději zamlsám trošku než abych se takhle naládovala. Já totiž strašně miluju sladký :-). Teď si z toho nic nedělej, příště se jistě ovládneš ;-).
13. 02. 2013 22:39
Hele, mne sladké nebere, nedortíkuju, nešlehačkuju, nebuchtuju a nečokoláduju, nesladím... ale jednou za rok či dva na mne sedne touha a koupím si tu šíleně sladkou margotku, samo tu největší a hned za pokladnou ji slupnu... Prostě někdy to tak přijde....
13. 02. 2013 22:34
Taky se mi to občas stane. A taky si to vyčítám. Ale snažím se taky pozorovat, kdy k tomu mám sklon - a většinou je to opravdu tehdy, kdy jsem na sebe moc "přísná". Jestli tak hodně cvičíš, máš možná denní spotřebu nastavenou moc nízko. A jinak - nějakou sladkost čas od času si i do toho nejpřísnějšího programu můžeš naplánovat! Asi raději na ráno nebo dopoledne, ale můžeš! Tak hodně zdaru!
13. 02. 2013 22:22
co se divíš - možná jsi nasadila moc tvrdý režim. tělo potřebuje energii a vzalo si ji.
13. 02. 2013 22:13
zrovna včera jsem v tesku 4x prošla kolem regálus kondenzovaným mlékem... ale ododlala jsem... ale takové žrací záchvaty jsem mívala taky... málem se s tím člověk udusil, jak to do sebe ládoval... tak nevěš hlavu, fak se to stává i těm nejotrleším, že neodolají...
13. 02. 2013 22:08
Každý z nás někdy uklouzne,vždyť jsme jenom lidi :-)) Příště si koblížky nekupuj,nebo jen jeden za odměnu a vyhneš se pokušení :-)) Nemá smysl se tím trápit :-)) Příště si už dáš pozor a nebude tě to mrzet :-))

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři